Unit X Ray Intraoral Dental Mobile

Unit x-ray dental mangrupikeun mesin konsultasi anu penting anu kedah diperyogikeun ku dokter gigi pikeun nyandak sinar-x tina huntu pasien.


    1

Némbongkeun sakabéh hasil 4