Dental Polisher Hygiene Air Jet Prophy mate kalawan NSK Gancang Gancang 4 liang

  • brand:
  • kasadiaan: Aya sasayogian
Panawaran Husus Taun Anyar 2023:
  • 6% OFF dina Jumlah Jumlah Order!
  • Ngarasakeun Diskon di Checkout!
  • Sah dugi ka 30 Maret 2023
  • Catetan: Taya kode Kupon diperlukeun, mangga nempatkeun pesenan langsung!
  • Harga kami:

atra

Mésér Langkung, Jimat Langkung:

kuantitas 2 - 4 5 - 9 10 - 49 50 +
harga $145.99 $140.99 $137.99 $134.99
- +
Tambahkeun ka Kahayang Daptar
Tambahkeun ka Kahayang Daptar

Dijamin: Jaminan 12 Bulan Jaminan

Balanja: Pangiriman Gratis Gancang Leuwih $49!

Paypal ngarojong

Dental Hygiene Air Jet Polisher + NSK Quick Coupling

Penampilan 1.The téh ganteng na dexterous jeung struktur téh indiscrete.
2. Langsung nyambungkeun ka mesin dental, jadi pisan gunana.
3. Ngaganti kalapa ku push-tarik.
4. Ieu bisa sterilized dina suhu 135 ℃.
5. fasilitas hiji arah di Mini-polisher bisa nyegah bubuk ti mulang.


spésifikasi:
1.Tekanan cai: 0.05Mpa-0.5MPa
2. Jenis cai: Ketok cai
3. Cai ngalir: 0mL / Min-350mL / Min
4. Tekanan hawa: 0.2MPa-0.5MPa
5. Aliran bubuk: 0g / Min-20g / Min
6.Granularity bubuk: 100 bolong
7.Powder tipe: Natrium bikarbonat, Kalsium karbonat, atawa silikon dioksida


Pakakan :
Nozzle ----------- 1 PCS
Batang ----------- 1 buah
Bagian utama --------------------- 1 PCS
Suku cadang ---------------- 1 PCS
Jarum---------- 1 PCS
Qc------------------------ 1 lembar
manual---------- 1 PCS

Toko online suplai dental Cina terkemuka sareng seueur klien anu puas, Dentalwholesale.net parantos nyayogikeun klinik, rumah sakit sareng laboratorium nganggo alat standar sareng khusus salami mangtaun-taun. Stok kami éksténsif sareng kalebet sadayana tina alat-alat sinar-X dental ka sterilisasi UV, sareng kusabab urang gaduh hubungan sareng sadaya pabrikan top, urang tiasa sumber naon waé anu anjeun peryogikeun.

Anjeun bakal mendakan palayanan palanggan kami dugi ka reputasi pikeun efisiensi anu saé, sareng harga kami ngan ukur anu pangsaéna, sareng kalayan portal pamayaran online anu sederhana sareng aman anjeun ngan saukur tiasa mesen ti saham atanapi naroskeun kami ngabantosan upami anjeun henteu. tingali naon nu peryogi. Dentalwholesale.net tiasa ngadamel sadaya suplai dental anjeun, janten parios kami ayeuna.


Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling

Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling

Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling

Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling

Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling

Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling

Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling Dental Hygiene Air Jet Polisher ​+ NSK Quick Coupling


Sateuacana:
Teras:

Beuli diskon alat dental china online di dentalwholesale.net kalayan kualitas luhur sareng pengiriman gancang ka sakuliah dunya!!!!

Produk Biomédis